Ball Futbol w Liczbach

FwL >> Ranking zawodnika

Login: haslo:

Blog New FwL Typy FwL Frekwencja Rankingi Klubow Tabela wszech czasow II Logowanie kontakt


Piotr Szurgot
data urodzenia (wiek): 1990-03-17 (35)
miejsce urodzenia : -
pozycja : srodkowy_obronca
wzrost : -
waga : -
liczba ligowych gier* : 52
czas gry [minuty]* : 3456'
bramki * : 1
* dane ligowe
sezon
(wiek)
rozgrywki, klub mecze (z-r-p) czas gry ranking
FwL
rank_czas
FwL
bramki
2015-2016
(26)
IV liga (5)
Chemik Bydgoszcz
11 (9-0-2) 554' 151 0.270
2017-2018
(28)
Klasa Okręgowa (6)
BKS Bydgoszcz
26 (15-7-4) 2077' 282 0.141
2018-2019
(29)
IV liga (5)
BKS Bydgoszcz
15 (6-2-7) 825' 102 0.120
razem 52 (30-9-13)
(57.69%-17.3%-25%)
3456' 535 0.151



Zobacz ranking calego zespolu - Chemik Bydgoszcz - sezon 2015-2016

Zobacz ranking calego zespolu - BKS Bydgoszcz - sezon 2017-2018

Zobacz ranking calego zespolu - BKS Bydgoszcz - sezon 2018-2019


Sposób obliczania punktów do rankingu:
  • Punkty za każdy mecz naliczane sa proporcjonalnie do ilosci minut spędzonych przez zawodnika na boisku.
  • W przypadku zwycięstwa drużyny liczba minut z tego spotkania mnożona jest razy 3, w przypadku porażki mnożona jest razy 0,3.
  • Punkty dzielone sa także przez wskaznik poziomu rozgrywkowego. Nowa I liga wskaznik 2, nowa II liga - 4, nowa III liga - 6, nowa IV liga - 9, Centralna Liga Juniorów - 6.
  • Dodatkowo punktowane sa bramki zdobyte przez zawodnika.
  • Liczba bramek mnożona jest przez 100 i dzielona przez wskaznik poziomu rozgrywkowego.


Przykład:
  • Zawodnik rozegrał 60 minut w spotkaniu - bazowa liczba punktów 60;
  • Spotkanie było wygrane - liczba punktów mnożona jest x 3; czyli razem 180 punktów;
  • Zawodnik strzelił gola - dodatkowe 100 punktów; czyli razem 280 punktów;
  • Spotkanie było rozegrane w nowej III lidze, zatem punkty dzielimy przez 6; po zaokragleniu 46 punktów;

Objasnienia do tabeli:
  • (z-r-p) - liczba zwycięstw - remisów - porażek;
  • kolumna ranking_czas pokazuje ranking zawodnika w przeliczeniu na liczbę minut spędzonych na boisku;